Inventory update issues

 
Author
Message
SysAider
6
 
We continue to have issues with some pc's not updating. When we click update now nothing happens on some of our PC's. The only solution we have been given is to undeploy the agent and redeploy it. That option is taking too long. I'm attaching a few logs from 2 different PC's. Each one is getting a different error.
1 is getting this error: ttpGetReqHandler::SendGetMessagesRequest Failed to send http get request: URL = https://cent********
The other is getting this:
Operating system error code: 10061, Description No connection could be made because the target machine actively refused it
Exception description: Unable to connect to the remote server
Inner Exception description: No connection could be made because the target machine actively refused it.

If I undeploy and redeploy the updates start happening again but it seems like they just stop working again after a while.
SysAidAgentLog2.txt
SysAidAgentLog1.txt
SysAider
3
 
Hello All,

I have the same problem.
I am using SysAid Cloud version.
All computer are Win10 v.1803
The agent log file show:
02/21/19 20:04:48:282 [E] HttpGetReqHandler::SendGetMessagesRequest Failed to send http get request: URL = https://xxxx.ourit.support//agentmsg?accountID=xxxx&computerID=DELL-J6XFQ72®ister=DELL-J6XFQ72&RdsName=SysAid%20Server
02/21/19 20:05:18:532 [E] HttpGetAndPostMethods::GetRequest Error Description
Failed to post data to the server https://xxxx.ourit.support//agentmsg?accountID=xxxx&computerID=DELL-J6XFQ72®ister=DELL-J6XFQ72&RdsName=SysAid%20Server
<html><body><h1>503 Service Unavailable</h1>
No server is available to handle this request.
</body></html>

Exception description: Error en el servidor remoto: (503) Servidor no disponible.
en System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
en SysAid.SAInfrastructure.Communication.HttpGetAndPostMethods.GetRequest(String pCurServerUrl, NetworkParameters a_pNetworkParameters, String& pResponse)
Stack Trace
HttpGetReqHandler::Run
ExecutionContext::RunInternal
ExecutionContext::Run
ExecutionContext::Run
ThreadHelper::ThreadStart

Any help?
SysAider
1
 
Dear all,

I'm experiencing the same issue, currently running v17.4.21 b4.

Note: I have see that internally there appear to be an error on the server reference of the sysaid configuration: https://trialmaster.sysaidit.com

Regards,