End user action in Self Service Portal

 
Author
Message
SysAider
5
 
Hello everyone!
I need your help. I'm creating a workflow for a request and sending custom email with alert. Up to here everything works well. The problem occurs when the end user clicks on the link in the email to view the request on the portal. Although i have disabled the "end user portal" in the in the SysAid settings, that link opens the request into the "end user portal", instead in the "self service portal". The link refer to the varaible "$LinkToSubTab"as written in the guide.
Has anyone ever encountered the same problem? Has everyone a solution?
Thanks
SysAider
5
 
For everyone that is interested in, this is the reply from SysAid Support:

The experienced issue has been flagged with us and a feature request has been raised under ID #32540. This has since been fixed in version 18.2.11.
At the moment this version is not yet available for on premise servers.
So, we have to wait
SysAid Product Manager Community Manager
319
 


ICYMI, we launched SysAid’s modern Self-Service Portal (SSP) a while back, and now we’re ready to say farewell to the legacy End-User Portal (EUP).

For our cloud customers, this change is already in progress and will be completed by the end of 2021! For our on-premises customers, the EUP will be sunsetted in the Q1 2022 release.

Looking to learn more about what a SSP is all about, read up about it here..

Also, be sure to join our webinar on December 8th . at 10 am ET where we’ll cover what the transition from the EUP means for you, and how to boost your self-service capabilities and employee adoption to the next level.

Onwards and Upwards!
Maayan