Strange formatting in Update notifications

 
Author
Message
JSH
Super SysAider
59
 
We updated Sysaid to v20.3.64 b14 a few days back and my colleagues are now reporting to me they get some strange formatting in the notification mail.

Anyone seen similar like this.

/* Font Definitions */
@font-face
{font-family:"Cambria Math";
panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4;}
@font-face
{font-family:Calibri;
panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
{margin:0cm;
margin-bottom:.0001pt;
font-size:11.0pt;
font-family:"Calibri",sans-serif;}
span.EmailStyle18
{mso-style-type:personal-reply;
font-family:"Times New Roman",serif;
color:windowtext;}
.MsoChpDefault
{mso-style-type:export-only;
font-size:10.0pt;}
@page WordSection1
{size:612.0pt 792.0pt;
margin:72.0pt 72.0pt 72.0pt 72.0pt;}
div.WordSection1
{page:WordSection1;}
-->


And then the actual message.
SysAider
3
 
Same after updating to the latest version.
JSH
Super SysAider
59
 
Ok - thanks. We might need to wait for an update from Sysaid then.
SysAider
4
 
We've had similar issues. SysAid's support believes it is related to bug 59594 (O365 - Reply to admin notification is showing headers). This is still being reviewed by their team though.
JSH
Super SysAider
59
 
Did you manage to get rid of the formatting? - my administrators and my self are getting real tired of this as we have to scroll through a lot of nonsense text.
SysAider
4
 
That bug that I mentioned was just fixed with the cloud update we received this past weekend, so we're monitoring to see if that actually fixes the issue. I'll keep you posted if we run into it again.
JSH
Super SysAider
59
 
sounds good - I will check if there is an onpremise update..
SysAid Wiz
1212
 
That is exactly the problem that I also have in the onPremise version 20.3.64! It is triggered when an end user answers with Outlook and can only be seen in the admin notification.

We are currently deleting the garbage when we answer with Outlook (Routmail).

It would be nice to get an update for onPremise as soon as possible

I point out that it doesn't belong here, but in the current version you can't deactivate end users from LDAP either.

best regards
your Karlson
SysAider
8
 
Ditto here. I just updated On-Premise to v20.3.64 b14 and now Outlook submissions and responses show the following before the body of an email in the Service Desk.

JSH
Super SysAider
59
 
Karlson wrote:That is exactly the problem that I also have in the onPremise version 20.3.64! It is triggered when an end user answers with Outlook and can only be seen in the admin notification.

We are currently deleting the garbage when we answer with Outlook (Routmail).

It would be nice to get an update for onPremise as soon as possible

I point out that it doesn't belong here, but in the current version you can't deactivate end users from LDAP either.

best regards
your Karlson


Regarding the Deactive End Users... We experience that suddenly all our users are deactivated. I then remove the check-mark and reimport.. so far we had to do this 4 times.
JSH
Super SysAider
59
 
Any update on the formatting issue...

3 month since it was reported and nothing happens...

Sadly we start seeing more and more bugs in SysAid, which leans us to look for another solution after using it for more than 10 years.